Empresa de informatica en Lleida especializado en Veeam

Empresa lleidatana especializada en veeam

Empresa de informatica en Lleida especializada en Veeam

Nosaltres escollim Veeam

A nearCrumbs som especialistes a garantir la continuïtat del negoci dels nostres clients. En aquest sentit, les solucions de col·laboració són sempre una part fonamental de les nostres propostes.

La nostra trajectòria professional i el sentit crític de les nostres decisions ens han portat a escollir Veeam com l’eina ideal per a les nostres solucions.

Veeam ens serveix com a punt de partida i ens permet oferir diferents tipus de solucions de continuïtat de negoci adaptades a les necessitats de tot tipus de clients.

Vols més informació?

Accepto les polítiques de privacitat.

Empresa de informatica en Lleida especializada en Veeam

Sempre escollim el millor

Encara que a nearCrumbs hàgim assolit el Silver Pro Partner de Veeam, no vol dir que no siguem lliures i molt crítics a l’hora de triar el millor per als nostres clients.

A nearCrumbs oferim solucions personalitzades que inclouen tecnologies de fabricants, com per exemple en aquest cas Veeam, però també un conjunt de serveis fets a mesura per a cada tipus de necessitat.

A nearCrumbs ens reiterem en el nostre compromís d’oferir sempre la millor opció als nostres clients i a aconseguir que les solucions siguin el pilar fonamental que garanteixin la continuïtat del negoci dels nostres clients.

Estem a Lleida, molt a prop del teu negoci.